Header Політика конфіденційності.png

Користуючись послугами інтернет-магазину ermanosgrills.com (далі Інтернет-Магазин), користувач висловлює свою згоду з Політикою Конфіденційності. Інтернет-Магазин залишає за собою право вносити зміни в Політику Конфіденційності на свій розсуд. Користувач бере на себе відповідальність за ознайомлення з оновленою версією Політики Конфіденційності, відповідно до якої регулюються правила користування Інтернет-Магазином.

Основні пункти Політики конфіденційності:
1. Інтернет-Магазин збирає деяку інформацію про користувача, що носить особистий характер, проте користувач сам розпоряджається тим, в якому обсязі її надати.
2. Інтернет-Магазин зобов'язується не продавати і не надавати особисті дані користувача третім особам ні за яких обставин.
3. Інтернет-Магазин може використовувати особисту інформацію користувача для того, щоб зв'язатися з ним з метою комерційних пропозицій, новинах, а також іншої інформації, що становить інтерес для користувачів.
Будь ласка, ознайомтеся з повним текстом Політики Конфіденційності.

Збір інформації особистого характеру
При використанні деяких послугами Інтернет-Магазину, наприклад, замовленні товарів, Інтернет-Магазин пропонує користувачеві надати певну інформацію особистого характеру за допомогою заповнення Форми. Рішення про користування подібними послугами або відмову від них приймається користувачем. У разі, якщо користувач захоче скористатися цими послугами, Інтернет-Магазин може попросити його надати особисті дані, наприклад, ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону та іншу інформацію, що ідентифікує користувача. Залежно від виду послуг, деяка інформація особистого характеру повинна бути надана в обов'язковому порядку, в той час як інші відомості надаються за бажанням. Якщо користувач не надасть інформацію, необхідну для надання певної послуги, така послуга не зможе бути йому надана.
При наданні інформації в Інтернет-магазині, Ви погоджуєтеся, що ця інформація може відправлятися за межі державних кордонів України, а також зберігається і обробляється Інтернет-Магазином.

 

Використання інформації особистого характеру
Інтернет-Магазин збирає інформацію про користувача, що носить особистий характер, з метою допомоги користувачеві у отриманні тієї чи іншої інформації або послуг. Коли користувач вводить свої дані, вони стають помітними тільки йому самому і адміністратору Інтернет-Магазину.


Використання cookie-файлів
З метою поліпшення роботи сайту Інтернет-Магазин використовує cookie-файли для обліку (запису) відвідувань користувача. Cookie - це файл невеликого розміру, який передається браузеру користувача за допомогою веб-сервера і може бути пізнаний тільки тим сервером, який його надіслав. Подібні файли неможливо використовувати в якості виконуваних програм або для впровадження вірусів.
Налаштування більшості браузерів дозволяють приймати cookie-файли за замовчуванням. Користувач може налаштувати браузер таким чином, щоб отримувати від нього повідомлення про появу cookie-файлу. У такому випадку користувач отримує можливість самостійно вирішувати прийняти або відхилити його. Для деяких сайтів, які потребують авторизації, cookie-файли є обов'язковими. Користувачі, що відхиляють cookie-файли на таких сайтах, швидше за все, не зможуть скористатися їх ресурсами.
Ми використовуємо cookie-файли для обліку відвідувань Інтернет-Магазину і наш веб-сервер автоматично фіксує IP / Інтернет-адресу комп'ютера користувача. Цей вид даних не дозволяє особисто ідентифікувати користувача, тобто його анонімність буде збережена, якщо тільки він сам не надасть Інтернет-Магазину інформацію про себе.


Претензії з питань конфіденційності
Якщо у користувача склалася думка про те, що Інтернет-Магазин не виконав свої зобов'язання по дотриманню даної Політики Конфіденційності, він може надіслати лист зі скаргою, використовуючи форму для зв'язку.
У листі потрібно максимально докладно описати те, яким чином Інтернет-Магазин, на думку користувача, порушив Політику Конфіденційності. Всі скарги будуть розглянуті належним чином.
Якщо користувач не згоден з Політикою конфіденційність Інтернет-Магазину, то йому не рекомендується користуватися послугами Інтернет-Магазину.

Header Договір публічної оферти.png

Цей Договір є публічним договором - Договором публічної оферти, т. Е. Відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару.
Цей договір є угодою між інтернет-магазином ermanosgrills.com (далі по тексту - "продавець") і будь-якою юридичною особою, фізичною особою-підприємцем або фізичною особою, користувачем послуг інтернет-магазину, яка в подальшому іменується "покупець" (далі - "покупець"), що включає всі істотні умови організації купівлі - продажу дистанційним способом (тобто через інтернет - магазин).

Умови даного Договору регулюють взаємовідносини Продавця і Покупця і визначаються Законом України «Про захист прав споживачів» №1023-XII від 12 травня 1991 року, Правилами роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, затвердженими наказом Міністерства економіки України № 104 від 19 квітня 2007 року.

Ця угода носить характер публічної оферти, є еквівалентом "усної угоди" і відповідно до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

1. Загальні положення
1.1. Цей договір є публічною офертою (згідно зі ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом, тобто через інтернет-магазин.

1.2. Відповідно до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безперечною прийняттям умов публічного договору, тобто Публічної оферти інтернет-магазину є факт натисканням на посилання "Оформити замовлення", "Розмістити замовлення» або "Купити" і оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.

1.3. Публічна оферта також є прийнятої при реєстрації Покупця на сайті інтернет-магазину.

1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також, в разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору. Крім цього, укладенням цього Договору, Покупець підтверджує, що повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.

 

2. Терміни та визначення
2.1. «Інтернет - магазин»-сайт Продавця ( «ermanosgrills.com»), створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі - продажу на підставі ознайомлення Покупця з запропонованим Продавцем описом Товару на фотознімках, за допомогою мережі Інтернет, що виключає можливість безпосереднього ознайомлення Покупця з товаром - дистанційним способом продажу товару.

2.2. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.

2.3. "Персональні дані"-будь-яка інформація, яка прямо або побічно відноситься до певної особи, або до особи, яка визначається.

2.4. «Істотний недолік Товару - недолік, який робить неможливим чи недопустимим використання товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини виробника (Продавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак:

а) він взагалі не може бути усунутий;

б) його усунення потребує понад чотирнадцять календарних днів;

в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором.

 

3. Предмет договору
3.1. Інтернет-магазин зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

3.2. Цей договір регулює купівлю-продаж в інтернет-магазині, в тому числі:

а) добровільний вибір Покупцем товарів в інтернет-магазині за категоріями;

б) самостійне оформлення Покупцем замовлення на сайті в інтернет-магазині;

в) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині;

г) виконання та передача замовлення Покупцеві у власність на умовах Цього договору.

 

4. Порядок оформлення замовлення
4.1. Покупець самостійно оформляє замовлення онлайн в інтернет-магазині або за допомогою телефонних засобів зв'язку за контактами, вказаними в інтернет-магазині.

5. Вартість і порядок оплати товару
5.1. Повна вартість товару вказується на сторінках інтернет-магазину Продавця.

5.2. Ціни на Товари та послуги можуть змінюватися в залежності від кон'юнктури ринку, що відбивається на цінах в інтернет-магазині. Продавець не може змінювати ціну для конкретного Покупця, в разі, якщо той вже прийняв умови Продавця та вчинив у встановленому цим договором порядку оплату Товару (послуг).

5.3. Покупець оплачує замовлення протягом 2-х робочих днів (в розмірі 100% передоплати за допомогою банківського переказу грошей на поточний рахунок Продавця, вказаний в рахунку, в т.ч. за допомогою Інтернет-банкінгу).

6. Доставка замовлення
6.1. Відвантаження товару Покупцю відбувається після надходження від Покупця 100% оплати по виставленому рахунку.

6.2. Доставка і повернення товару здійснюється силами Продавця або транспортної компанії (перевізником) за рахунок Покупця. Загальний термін доставки не може перевищувати 10 днів.

6.3. Вартість доставки в Інтернет - магазині не вказується, оскільки залежить від діючих тарифів транспортної компанії (перевізника).

6.4. При замовленні оптових партій, терміни і методи доставки узгоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

6.5. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

6.6. Оплата вартості доставки здійснюється Покупцем Компанії-перевізнику самостійно, при отриманні товару. Точна вартість доставки визначається Компанією-перевізником.

 

7. Повернення товару належної якості
7.1. Покупець має право обміняти Товар належної якості на аналогічний у продавця у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням за наступними умовами:

А) товар для обміну Продавцю надано протягом не більше чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки;

Б) товар може бути замінений якщо він жодного разу не був в експлуатації, не містить сліди використання і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, плівки, не порушена цілісність упаковки як самого товару, так і комплектуючих до нього;

В) товар не містить подряпин, відколів, потертості, повністю справний;

Г) збережена повна комплектність проданого товару;

Г) товар може бути замінений при пред'явленні Покупцем розрахункового документа, виданого Споживачеві разом з проданим Товаром.

7.1.1. Вимоги п.7.1. не поширюються на товари, які відповідно до додатка №3 до Постанови Кабінету Мінстр України від 19.03.94 №172 «Про реалізацію окремих положень Закону України« Про захист прав споживачів », віднесені до Переліку товарів належної якості, що не підлягають обміну (поверненню)

7.2. У разі, якщо Товар не відповідає умовам визначеним пп. А) - г) п. 7.1., Продавець має право відмовити в обміні товару.

7.3. Транспортні витрати на доставку товару при обміні по п. 7.1. покладаються на покупця.

7.4. При обміні товару його гарантійний строк обчислюється заново від дня обміну.

7.5. Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, Покупець має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж.

 

8. Права та обов'язки сторін
8.1. Покупець зобов'язаний:

а) ознайомитися з інформацією про товар, яка розміщена на сайті Продавця;

б) самостійно оформити замовлення на сайті;

в) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;

г) при отриманні товару у перевізника упевнитися в його цілісності і комплектності шляхом огляду вмісту упаковки. У разі виявлення пошкоджень та неповної комплектації - зафіксувати їх в акті, який разом з Покупцем повинен підписати співробітник перевізника.

8.2. Покупець має право вимагати від інтернет-магазину дотримання умов цього договору.

8.3. Інтернет - магазин зобов'язаний:

а) дотримуватись умов цього договору;

б) передати Покупцю товар відповідно до обраного зразком, розміщеним в інтернет-магазині, оформленим замовленням та умовами цього договору;

в) інтернет-магазин не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача в суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дії або бездіяльність третіх осіб.

8.4. Інтернет - магазин має право:

а) в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим Договором у разі порушення Покупцем умов цього Договору.

 

9. Порядок прийому товару Покупцем
9.1. При отриманні Товару на складі перевізника, від кур'єра або Продавця, Покупець зобов'язаний перевірити зовнішню цілісність упаковки, після чого відкрити її і безпосередньо переконатися в належному зовнішньому стані Товару (відсутність механічних пошкоджень) і повноти його комплектності.

9.2. У разі наявності хоча б одного з перерахованих в п.9.1. Договору недоліків, Покупець зобов'язаний зафіксувати його в складеному акті довільної форми. Акт повинен бути підписаний Покупцем і співробітником перевізника або Продавця. Протягом 1 (одного) дня з моменту підписання Акту Покупець зобов'язаний повідомити менеджера (представника Продавця відповідального за оформлення замовлення на Товар) про виявлені недоліки і домовитися про заміну Товару.